Meer informatie over een vestigingsadres

Als u een onderneming in wilt schrijven

Een vestigingsadres is noodzakelijk als u een onderneming in wilt schrijven bij de Kamer van Koophandel. Nou hoeft dat niet per sé een kantoor te zijn waar u elke dag van 9.00 tot 17.00 werkt. Maar het mag ook niet zomaar een postadres zijn. Helaas blijken er toch voldoende ‘creatieve’ ondernemers te bestaan, die deze regels niet zo nou nemen. Wilt u voorkomen dat u in de problemen raakt als ondernemer? Lees dan snel verder over waar u rekening mee moet houden wat betreft een vestigingsadres.

Hoe het mis kan gaan

Onlangs is ontdekt dat er bedrijf onder de naam ‘Online Telefoongids’ acquisitiefraude pleegt. Bij deze vorm van fraude wordt een ondernemer plotseling op de hoogte gesteld van een advertentie die hij geplaatst zou hebben. De ondernemer ontvangt een factuur en wordt gevraagd deze zo snel mogelijk te betalen. Echter, er is helemaal geen advertentie geplaatst! Toch wordt de factuur vaak door de ondernemers zelf of door zijn/haar werknemers betaald. De zoektocht naar de fraudepleger achter de ‘Online Telefoongids’ werd gestart. Dit bedrijf bleek te vallen onder Skynet Media, met een vestigingsadres in Groningen. Toen de rechercheurs eenmaal aankwamen bij dat adres bleek dit een sociale huurwoning te zijn. De bewoner wist niets van een bedrijf, maar kon wel vertellen dat ene Alexandr zich op hetzelfde adres had ingeschreven tegen een kleine vergoeding per maand. De bewoner wist echter niet wat de verblijfplaats en contactgegevens van deze Alexandr waren..

Wat een vestigingsadres u te bieden heeft

Wilt u als ondernemer bovenstaande problemen voorkomen? Controleer dan ten eerste heel goed welke facturen u allemaal ontvangt. Kies daarnaast zelf voor een gedegen vestigingsadres. Er zijn voldoende representatieve kantoren in heel Nederland waar u tegen een klein prijsje gebruik kunt maken van een vestigingsadres. Een vestigingsadres is meer dan een postadres. Het is een representatief kantoor waar u uw opdrachtgevers, partners en relaties netjes kunt ontvangen. De kantoren zijn vaak zelfs voorzien van een bemande receptie. Een vestigingsadres biedt u vele voordelen:

  • Postverwerking
  • Telefoonsystemen
  • Beamers en whiteboards
  • Flexplekken
  • Catering

Ook bij u in de buurt

Bent u geïnteresseerd in de vele mogelijkheden van een vestigingsadres? Kijk dan snel rond of in uw regio ook zo’n representatief en veelzijdig kantoor staat. Kies voor een betrouwbaar, professioneel en discreet vestigingsadres!