Financieel voordeel en een bedrijfsidentiteit met een virtual office

Een nieuw pand of toch een virtueel kantoor?

Het bestaan van een virtual office is niet vreemd in dit digitale tijdperk. Veel mensen kiezen er nog steeds voor vanuit huis te werken. Het gaat hierbij voornamelijk om freelancers en kleine bedrijfjes. Voor hen is een virtual office een ideale oplossing. Wil je ontdekken wat de voordelen zijn van een virtual office? Wij helpen je graag. Je leest het in dit blog.

Wat is een virtual office precies?

Bij een virtual office wordt er een representatief kantoor aangeboden, die verschillende faciliteiten biedt. Zo is het een adres om de post te laten bezorgen en kan de ontvangen post eventueel per mail naar jou worden doorgezonden. Zo kun je 24/7 terecht bij jouw postbus. Dit maakt het ook eenvoudiger privé en werk gescheiden te houden. Tevens laat het pand een goede indruk achter bij de bezoeker en kun je een professioneel adres op je visitekaartje zetten.

Het financieel voordeel van een virtual office

Wanneer je als ondernemer net bent gestart met je bedrijf, wil je zo veel mogelijk kunnen investeren in een goede marketingstrategie. Het huren van een kantoorruimte kan dan een behoorlijke aanslag zijn op je financiën. Wanneer je dit wilt voorkomen, is het huren van een virtual office een ideale oplossing. De kosten voor het huren van een virtual office zijn vele malen lager dan de huur van een fysieke kantoorruimte. Hierdoor hou je nog een groot deel van je budget over om te investeren in je corebusiness.

Je eigen bedrijfsidentiteit creëren

Een ander voordeel van een virtual office is dat het een hele goede indruk achterlaat bij potentiële relaties. Eerste indrukken zijn heel belangrijk. Je bedrijfsidentiteit bepaald of bepaalde investeerders en partners een bedrijfsrelatie met je willen aangaan, die essentieel kan zijn voor de groei van je bedrijf. Eerste indrukken zijn nog belangrijker bij klanten. Met een prestigieus bedrijfsadres op je visitekaartje en website, kun je hen een gevoel van vertrouwen geven.

Kies ook voor een virtual office

Steeds meer ondernemers zwichten voor de voordelen van een virtual office. Zoals je hebt kunnen lezen, heeft een virtual office, zeker voor de startende ondernemer, ontzettend veel te bieden. Kies voor het gescheiden houden van werk en privé. Kies voor de financiële voordelen en kies voor een goede, eerste indruk. Kijk snel of er een virtueel kantoor bij jou in de buurt zit!